Wat maakt GOLDEN FINGER PRINT zo bijzonder?

Geen mens ter wereld heeft exact dezelfde vingerafdruk; deze is uniek.

De verwerking hiervan in een sieraad, maakt dit een zeer persoonlijk symbool van een liefdevolle band.
Daarnaast zijn de karakteristieken van een vingerafdruk sierlijk en esthetisch, wat een grote bijdrage heeft in de schoonheid van een sieraad.

Ons Atelier

In ons atelier ‘Le Marquis’ is het procedé ontwikkeld wat resulteert in deze verfijnde en gedetailleerde vingerafdruksieraden.
De bijzondere, persoonlijke kenmerken van de afdruk, zoals o.a. het centrum en de bogenstructuur, zijn hierin secuur door ons toegepast en aangebracht in het juweel; volledig overeenkomstig  de aangeleverde afdruk.

Ieder sieraad wat wij maken is door de toepassing van deze techniek uniek, en komt met veel zorg en vakkennis in eigen atelier tot stand;  de authenticiteit en de kwaliteit van zowel vingerafdruk als sieraad zijn hierdoor gegarandeerd.

Onze Collectie

Onze basiscollectie biedt u een breed assortiment met uiteenlopende vormgeving en verkrijgbaar in diverse edelmetalen en in verscheidene combinaties;  zilver ( Sterling/ 0,925), geelgoud en/of witgoud ( 14 Kt/ 0,585).

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een sieraad naar geheel eigen ontwerp te vervaardigen, of om persoonlijke aanpassingen in onze basismodellen toe te brengen. 
De prijzen hiervan zijn eenvoudig per email aan te vragen en binnen 1 werkdag beschikbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een persoonlijk en uniek symbool van liefdevolle verbondenheid

"

Copyright RvS Design © 2019. All Rights Reserved. | Admin login